NordVPN fungerar med Netflix (och den är SNABB!)

Ah, det ökända Netflix-proxyfelet – väktaren mellan en VPN-användare och kungen av streaming. Det har stoppat en mängd VPN-tjänster, och även om du kringgår blockeringen kan du fortfarande stöta på buffringsproblem.

Att titta på regionala versioner av Netflix utomlands har blivit allt svårare på senare tid, men det finns fortfarande leverantörer hängivna till att leverera en kvalitetsupplevelse och pålitlig avblockering.

NordVPN har alltid varit en av dessa leverantörer – och nu är de ännu bättre. Läs vidare för att ta reda på vad som ändrats.

Nya servrar innebär mer fart och tillförlitlighet

NordVPN är en av de få VPN-tjänsterna där ute som gör avblockeringen av Netflix en prioritet.

Även när Netflix lägger mer och mer resurser på att hålla VPN-tjänster borta, dyker NordVPN konsekvent upp återigen.

NordVPN har under det gångna året ökat sitt serverantal drastiskt, vilket resulterade i ständiga uppdateringar av tjänsten. Deras utbud har nu nått svindlande 2 649 servrar i 59 länder.

Medan detta är bra för VPN-tjänsten överlag, är det särskilt goda nyheter för användare ute efter en stabil VPN för att avblockera Netflix.

Här är varför:

Netflix svartlistar periodvis VPN-tjänsters IP-adresser. Som resultat av detta kan en VPN:s avblockeringsfunktion förstöras i ett svep. Att lägga till nya servrar är en effektiv lösning på det här problemet, men med tanke på kostnaderna är inte alla VPN-leverantörer villiga att göra det.

Vi har alltid hävdat att en VPN som regelbundet utökar sitt serverantal är en VPN värd att använda. Det snabba tillägget av nya servrar, i kombination med de specifika Netflix-servrarna som NordVPN redan har använt ett tag, resulterar i en extremt pålitlig VPN, vare sig du är ute efter Netflix från USA, Storbritannien eller Frankrike.

Och de goda nyheterna tar inte slut där. Hastighet är också med på NordVPN:s agenda.

Om du någonsin har använt ExpressVPN (en annan utmärkt leverantör), var du troligen imponerad över hur snabb den var. NordVPN finns nu också inom detta område – så du kan glömma att vänta på att videor laddas och buffras.

Valuta för pengarna

NordVPN jobbar hårt för att leverera den ultimata Netflix-upplevelsen till sina användare runt om i världen. Och det utan att nämna hur överkomlig den är. Denna VPN har inte bara ett av de bästa förhållandena mellan pris och kvalitet på marknaden, den har även ständigt nya erbjudanden.

Just nu kan du spara 75 % på NordVPN – och glöm inte att kolla in vår sida med VPN-erbjudanden för att lära dig var annars du kan hitta ett fynd.

Du Vil Kanskje Også Like:

Var det hjelpsomt? Del det!
Vent! Nord tilbyr 75% avslag på sin VPN tjeneste