De 10 beste VPN-er for USA i 2020

Best for:
Best VPNNordVPN, ExpressVPN, CyberGhost VPN, Trust.Zone, VyprVPN, IPVanish VPN & TorGuard Anonymous VPN
RASKESTE VPN
ANMELDELSE RANGERING
FINN UT MER
BEST VALUTA
FOR PENGENE
ANMELDELSE RANGERING
FINN UT MER
ANMELDELSE RANGERING
FINN UT MER
ANMELDELSE RANGERING
FINN UT MER
ANMELDELSE RANGERING
FINN UT MER
ANMELDELSE RANGERING
FINN UT MER
ANMELDELSE RANGERING
FINN UT MER
Ekte brukeranmeldelser
Omar G:
ExpressVPN
Strålende, rask VPN

Etter å gjøre slitsom research for å finne den beste VPN-en for meg (rask, mange servere, Netflix tilgang enkel å bruke, linux/iOS/Android>>>

Etter å gjøre slitsom research for å finne den beste VPN-en for meg (rask, mange servere, Netflix tilgang enkel å bruke, linux/iOS/Android støtte) valgte jeg ExpressVPN og fikk et års abonnement. Og, det er jeg glad for at jeg gjorde! Dette er en strålende VPN. Etter 3 måneder, er jeg ekstremt fornøyd og har til og med anbefalt den til andre. Sa jeg også at de har god kundeservice? Den beste VPN-en, PERIODE!<<<

Besøk ExpressVPN >
Vernon:
NordVPN
Den gir min tilkobling en boost.

NordVPN fungerer perfekt, faktisk gir den tilkoblingen en boost. Med deres funksjon Cybersec så lastes sidene raskere>>>

NordVPN fungerer perfekt, faktisk gir den tilkoblingen en boost. Med deres funksjon Cybersec så lastes sidene raskere enn uten, og jeg kan nå alt Amerikansk Netflix innhold uansett hvor jeg er lokalisert. Hold det gående NordVPN!<<<

Besøk NordVPN >
Luke Tepeng:
CyberGhost VPN
Jeg vil aldri bruke en annen VPN igjen etter at jeg fant CG...

Første gang jeg brukte Cyperghost var når jeg fikk en kupong kode med 1 år gratis, men den er begrenset, jeg får bare et par land, men det er bra for>>>

Første gang jeg brukte Cyperghost var når jeg fikk en kupong kode med 1 år gratis, men den er begrenset, jeg får bare et par land, men det er bra for meg på den tiden for jeg ville bare teste ytelsen til Cyberghost. Og hva kan jeg si? Jeg liker det... Hvorfor, 1.Enkel å installere 2.Enkel å navigere. 3.Mange land å velge mellom(jeg abonnerer på premium pakken) 4.Enkelt å skifte til det landet jeg vil. Og mange andre funksjoner inne i CG, du kan teste den selv. Jeg har brukt et par VPN-er før (flere en 5) men jeg foretrekker CG, selv om noen anmeldelser ikke lister Cyberghost som den første VPN-en, er Cyberghost for meg den beste VPN-en akkurat nå.<<<

Besøk CyberGhost VPN >
TOP 3 COUPONS
1
77%
VIS >
2
49%
VIS >
3
54%
VIS >
Ansvarsfraskrivelse

Ærlighet og åpenhet er viktige egenskaper hos vpnMentor. VPN-seskaper kan ikke betale for å slette dårlige vurderinger. Når lesere velger å kjøpe en VPN-tjeneste, tjener vi av og til affiliate-provisjon som støtter arbeidet vårt.

vpnMentor er ikke en VPN-leverandør og anbefaler ikke bruken av VPN-er for ulovlige hensikter. Brukere bør påse at de følger gjeldende lover og bruksvilkår.

En kort veiledning for VPN

Hvis du aldri har hørt om VPN før, bør du lese dette avsnittet. Selv om du finner denne informasjonen på Wikipedia, tenkte vi at vi kan spare deg for tid ved å oppsummere den. Et virtualt privat nettverk (VPN) er en server som du kobler til for å omdirigere internettaktiviteten din. Serveren kan maskere IP-adressen din, eller få den til å se ut som om du befinner deg på et annet sted. Konseptet med VPNer har endret seg drastisk de siste ti årene. Da de ble lansert, var VPNer beregnet på firmaer og store bedrifter. Ved å ha en VPN plassert i selskapet, kunne ansatte få ekstern tilgang til selskapets server. VPN ble senere videreutviklet til å skjule brukeres sanne identitet online. I dag er VPNer kjent for evnen til å beskytte og sikre brukeres identitet og opplysninger. Den dramatiske økningen i online-sensur har ført til at VPNer er blitt svært populære.

Side ved side-sammenligning av funksjoner
Beste VPN etter kategori

Ofte stilte spørsmål

EKSKLUSIVT TILBUD
Få 3 måneder gratis
med vår #1 rangerte VPN
TILBUD I EN BEGRENSET TID

00

Dager

00

Timer

00

Minutter

00

Sekunder
Skaff deg ExpressVPN
30-dagers pengene-tilbake garanti
expressvpn - devices