Le VPN Erfaring
Vurdering ?
4.0 / 5.0

En Fransk VPN, Le VPN, tilbyr sikkerhet og pålitelighet som folk trenger når de er på nettet. Brukere behøver ikke å tenke på restriksjoner på båndbredde eller hastighet samt at de ikke trenger å bekymre seg for at leverandøren loggfører deres aktivitet. Tjeneste tillater at to e...

Mar 7, 2019
Le VPN Brukeranmeldelser
2.9
Sue
mar 1, 2019
  •  1
LE VPN IS USELESS !!

Like others I was a long term client of MPN which was always great. Since the takeover by Le VPN I have been without any service. Basically I have been unable to connect. Their response to complaints is very slow, and I have tried downloading so many files, none of which work. Compared to MPN which was simple, easy to use and highly response, Le VPN is rubbish.


Se planer Svar på denne anmeldelsen

Visste du at vi godkjenner alle brukeranmeldelser? Selskaper kan ikke betale for å inkludere eller ekskludere anmeldelser.

    František
    mar 7, 2019
    I would grade LeVPN as being worse than useless

    MPN was a superb VPN provider, I started as they started more than 10 years ago and for the past 5 years or more used their SmartDNS which gave me a trouble free operation. I had expected with their sell out to LeVPN that they would have expected that company to be at least equal in quality and performance as they were. How wrong they were. Having spent six weeks trying to get LeVPN DNS to work properly with the appalling slow reply speed and with their support staff condescendingly offering apologies and advice that with all the past experience I have had with VPN/DNS was nonsense. Then finally just simply not answering an open ticket was the final straw. From the reviews here and other sites it can be seen so many of the MPN faithful have fallen foul of LeVPN as I. Don’t expect any refund of payment if you leave because they will bury their heads in the sand as they do with open tickets they are bored with.


    Se planer Svar på denne anmeldelsen
      Michelle
      mar 6, 2019
      Very poor

      I agree, MPN was great, I was a subscriber for 6 years. Now I can't access anything. When I e-mail the responses come across very rude. I'm gutted my subscription was automatically renewed in January.


      Se planer Svar på denne anmeldelsen
        Fred
        mar 3, 2019
        Works as well as MPN so far

        Migration was easy; there is a MPN file that configures Le VPN like MPN. Alternatively, uninstall MPN stuff and install the Le VPN file. This works well and has a dynamic method of automatically choosing the connection protocol. The software falters on two of my PCs and I have to use the MPN configuration tool. The Le VPN advice on getting round this seems rather complex and I avoided it. The major difference to me seems to be a limited number of IP addresses such that if this is excluded by the content provider, you cannot change the IP like you can with MPN to get round it instantly. Luckily for me, the subscription runs out next month so that it is currently on test mode for the TV sites I go to. If LeVPN is smart, they should adopt the many IP strategy available to MPN users.


        Se planer Svar på denne anmeldelsen
        Anonym
        feb 22, 2019
        •  1
        Client VPN software old and out-dated

        Poor connectivity and reliability. Latest LeVPN setup installed on my PC uses OpenVPN version 2.3.14 (released Dec 2016). Latest version of OpenVPN is 2.4.7 (Feb 2019). Many bugs fixed in 2-years! From my personal experiences and frustrations with LeVPN I do not recommend it.


        Se planer Svar på denne anmeldelsen
          Wilson
          feb 12, 2019
          •  1
          No internet when Le VPN connected on either laptop or Macbook Air since changing from My private network the service and ticket response has been poor

          Subscribed to My Private network who unfortunately have been taken over by this mob and I have had to migrate from MPN to Le Vpn Since then, multiple issues, primarily can`t connect to the internet at all on either laptop or Macbook Air. Raised a ticket with Le Vpn no response as yet. When I do connect to the internet when no VPN connected my speed is 100/30 when VPN connected this falls to 7/5 Previously MPN responded almost immediately and their agents were superbly proacative and helpful. A backward step considering asking for a refund and trying another VPN service


          Se planer Svar på denne anmeldelsen

              Le VPN vs. NordVPN vs. ExpressVPN vs. CyberGhost VPN

              Funksjoner Beskrivelse
              Antall serverlokasjoner (land) 114
              Antall servere 800
              Beholder VPN logg Nei
              Inkluderer kill switch Ja
              Enheter per lisens 5
              Brukervennlighet 4.1 / 5.0

              1. Last ned produktet fra ditt klient område på Le VPN siden.
              2. Dobbeltklikk på den nedlastede filen
              3. Følg veiviseren til du kommer til velkomsskjermen (dette betyr at produktet ble installert ordentlig), og trykk deretter på "Close"
              4. Trykk på Le VPN ikonet på verktøylinjen din (som befinner seg nederst i høyre hjørne på skjermen din)
              5. Velg protokollen du ønsker å bruke og landet du ønsker å koble til (OpenVPN port 53 er det anbefalte valget da det tilbyr den beste sikkerheten)
              6. Fyll inn kontodetaljene dine når du blir bedt om det (disse har blitt sendt til deg på e-post) og trykk på "OK"

              Last ned

              Prising 3.8 / 5.0
              1-Year Plan
              $ 4.95 /måned
              6-Month Plan
              $ 7.50 /måned
              1-Month Plan
              $ 9.95/måned

              Le VPN tilbyr en 7 dagers pengene tilbake garanti på sin tjeneste. Tjenesten lar deg betale for enten 1, 6 eller 12 måneder om gangen, hvor lengere abonnement kommer med større besparinger - utenom pris og varighet, så er valgene identiske.

              Pålitelighet og Støtte 4.1 / 5.0

              1. Last ned produktet fra ditt klient område på Le VPN siden.
              2. Dobbeltklikk på den nedlastede filen
              3. Følg veiviseren til du kommer til velkomsskjermen (dette betyr at produktet ble installert ordentlig), og trykk deretter på "Close"
              4. Trykk på Le VPN ikonet på verktøylinjen din (som befinner seg nederst i høyre hjørne på skjermen din)
              5. Velg protokollen du ønsker å bruke og landet du ønsker å koble til (OpenVPN port 53 er det anbefalte valget da det tilbyr den beste sikkerheten)
              6. Fyll inn kontodetaljene dine når du blir bedt om det (disse har blitt sendt til deg på e-post) og trykk på "OK"

              Konklusjonen
              Alex (Shurf) Frenkel
              (Ex-Hacker, forlot den mørke siden og lærer nå unge padawans å bruke kraften)
              For å oppsummere, så er dette hva vi mener om Le VPN

              Når det kommer til serverlokasjoner så er denne Franske VPN leverandøren en av de beste, med sin massive liste på 114 forskjellige land så dekker de mesteparten av kloden. Du kan nesten garanteres en server der du er befinner deg, uansett hvor du er, uansett hvor du besøker. De tilbyr også de nyeste krypteringsmetodene og begrenser ikke bruk. De er ikke den billigste leverandøren der ute, men de har en 7 dagers prøveperiode, slik at du kan sjekke om dette er noe du er interessert i.

              Le VPN
              4.0 / 5.0
              Detaljert ekspertanmeldelse
              Alex (Shurf) Frenkel
              (Ex-Hacker, forlot den mørke siden og lærer nå unge padawans å bruke kraften)

              En Fransk VPN, Le VPN, tilbyr sikkerhet og pålitelighet som folk trenger når de er på nettet. Brukere behøver ikke å tenke på restriksjoner på båndbredde eller hastighet samt at de ikke trenger å bekymre seg for at leverandøren loggfører deres aktivitet. Tjeneste tillater at to enheter er tilkoblet samtidig, slik at brukeren kan ha både sin PC og smarttelefon koblet opp samtidig.

              Le VPN er en VPN leverandør basert i Frankrikke som tilbyr serverlokasjoner i 114 land, inklusiv Frankrike, USA, Storbritannia, Portugal, Italia, Spania, Canada, Australia, Japan, Sør Afrika, Brasil, Mexico, India, Argentina og mange andre. Le VPN tilbyr en rask, sikker og pålitelig tilkobling. Tjeneste tilbyr OpenVPN, PPTP og L2TP/ IPSec protokollene med 256 kryptering.
              Le VPN setter ikke grenser på hastighet og båndbredde og loggfører ikke brukernes aktiviteter. Le VPN tillater at to enheter et tilkoblet samtidig. Denne tjeneste tillater torrent og peer-to-peer fildeling. Le VPN tilbyr Smart DNS som lar brukerne fjerne geo-blokkering på nettsider og streaming-tjenester som Netflix, Hulu, BBC iPlayer, HBO Go, Pandora, Spotify og flere. Le VPN tilbyr også en funksjon kalt HybridVPN, som kombinerer VPN tilkoblingen med en Smart DNS tjeneste for sømløs, rask og pålitelig tilgang geo-restriktive nettsiter i USA, Storbritannia og Frankrike.

              Le VPN er kompatibel med alle nylige versjoner av Windows, Mac OS X, Linux, iOS og Android. Dette betyr at det fungerer på de fleste datamaskiner og smarttelefoner og nettbrett. Programvaren er enkel å nedlaste, installere, konfigurere og bruke. Tjenestens nettside tilbyr grundig og detaljerte guider hvordan dette gjøres. Brukerstøtten er rask til å svare og effektiv, og kan kontaktes via et supportsystem. Le VPN er også veldig aktive på sosiale medier og kundestøtten kan også kontaktes gjennom sosiale medier.

              Le VPN tilbyr tre forskjellige abonnementsperioder: 1 måned, 6 måneder og 12 måneder. Planene for 6 og 12 måneder sparer deg for en betydelig mengde. Alle planene inkluderer funksjonene tilbudt av Le VPN, uten begrensninger. Le VPN har også en 7 dagers pengene tilbake garanti.

              • Torrent-støtte på enkelte servere
              • OpenVPN tilgang
              • Globalt nettverk
              • Avansert kryptering
              • Aktiv på sosiale medier
              • Kom i gang med Le VPN nå
              Pengene-tilbake-garanti (Dager): 7
              Mobil app:
              Enheter per lisens: 5
              VPN-abonnement: www.levpn.com
              Was this review helpful? 0 0
              Beklager det!
              (Minimum 10 tegn.)
              Vent! Nord tilbyr 75% avslag på sin VPN tjeneste