Hvordan avslutte din ExpressVPN konto og få refusjon

ExpressVPN lover en 30 dagers pengene tilbake garanti når man starter et abonnement hos dem. Dog når du logger inn på nettsiden deres, så var det vanskelig å finne hvor og nøyaktig når man kan kansellere sitt abonnement. Som din loyale vpnMentor, så gikk jeg over til ExpressVPN sin nettside for å vise deg hvordan du kan kansellere din konto hos dem og få refusjon.

Hvis du kom hit kun for å sjekke Express sin refusjonsordning, kan du lese videre, men ikke kjøp den uten å bruke denne 49% rabatten med denne linken.

Steg 1- Logg inn på din ExpressVPN konto

Det naturlige stedet å starte var ved å besøke ExpressVPN sin Min konto side, hvor brukere kan se en liste over alle deres aktive abonnementer med ExpressVPN.

Først så ønsket jeg å avslutte en automatiske fornyelsesbetalingen, da du aldri vet hva din preferanse vil bli om et år fra nå. Dette er ganske lett å gjøre, bare trykk på «manage settings» og deretter trykk på den grå linjen på bunnen som sier «Turn automatic renewal off and cancel my service on the expiration date«.

Ved å følge disse stegene, så fikk jeg en epost fra PayPal som bekreftet at den automatiske fornyelsesbetalingen ble fjernet fra mitt abonnement.

Enkelt og greit så langt. Men hva om jeg ønsket å avslutte abonnementet akkurat nå?

Steg 2 – Live chat

Siden jeg ikke kunne finne det valget noe sted, så åpnet jeg live chat-en fra nede i høyre hjørnet på skjermen.

Jeg ble spurt om min kontos epost adresse og ble deretter bedt om å vente et lite øyeblikk, men i realiteten så føltes det ut som det var litt lenger enn det. Konsulenten ønsket å vite årsaken til avsluttelsen, men det var ikke mye som skulle til for å få han til å forberede tilbakebetalingen. Igjen så måtte jeg vente litt lenger før jeg endelig fikk svaret:

«Jeg har videresendt din forespørsel til faktureringsavdelingen. Vennligst vent 5-7 arbeidsdager for at behandlingen blir ferdiggjort.»

Jeg må si at jeg ikke likte det svaret, så for å være på den sikre siden så spurte jeg dem et par spørsmål til:

Den positive med det var at jeg kunne bruke tjenesten gratis under behandlingstiden.

Steg 3 – Kansellerings-epost

Når en kundestøtte konsulent forteller meg at jeg vil få refusjon, så venter jeg alltid på en bekreftelse på epost for å bekrefte at det faktisk er tilfellet. Det er ikke klart hvorfor kansellering av et abonnement tar så lang tid, men uansett så ankom eposten 5 dager etterpå og kontoen hadde blitt kansellert og refundert.

Bra jobba ExpressVPN!

Vennligst del din erfaring med ExpressVPN her slik at nettsamfunnet kan få nytte av det.

Skriv en Anmeldelse for ExpressVPN
0 av 120 tegn

Vennligst skriv en tittel kommentar.

Tittel må ikke være lenger enn 120 karakterer

(Vennligst bruk minst 2 ord i tittelen din)

0 from minimum 200 characters

Vennligst skriv en kommentar.

Your review must be at least 200 characters long. Adding details really helps people understand what you like or don't about this VPN.

Vennligst vurder VPN

Hver enkelt anmeldelse blir behandlet av vårt team. Hvis den blir vurdert som legitim og ekte så vil den bli publisert innen 48 timer.

Var det hjelpsomt? Del det!
Vent! Nord tilbyr 70% avslag på sin VPN tjeneste